من ورژن 2.1.44 آنکی رو در کامپیوترم دارم و حدود 6 ماه هست که بهش لغت اضافه می کنم و باهاش لغات رو مرور میکنم و شامل چندیم deck و تلفظ های صوتی و مدیا هست.
مشکل بنده این هست که الان میخوام محتوای آنکی کامپیوترم رو وارد لپ تاپ جدیدم کنم به طوری که زمانبندی،لغات مرور شده، تلفظ های صوتی و مدیا و ... هیچ فرقی نکنه و به نوعی آنکی این دو سیستم با هم سینک بشن.
خواهش میکنم راهنمایی بفرمایید که چه کار باید بکنم؟
* لازم به ذکر هست که من یک مورد export از آنکی کامپیوتر گرفتم با اسم و فرمت collection.colpkg (که اکسپورتش زمان تقریبا یک ساعت طول کشید و حجمش 64 گیگ شد!!!) و هر چقدر تلاش کردم این فایل رو داخل آنکی لپ تاپ ایمپورت کنم متاسفانه نشد برای مدت 2 ساعت سیستم لپ تاپ خشک شد (هنگ کرد)!!!
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید.
اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.
سوال
behnam_pkf 0
سلام خدا قوت
من ورژن 2.1.44 آنکی رو در کامپیوترم دارم و حدود 6 ماه هست که بهش لغت اضافه می کنم و باهاش لغات رو مرور میکنم و شامل چندیم deck و تلفظ های صوتی و مدیا هست.
مشکل بنده این هست که الان میخوام محتوای آنکی کامپیوترم رو وارد لپ تاپ جدیدم کنم به طوری که زمانبندی،لغات مرور شده، تلفظ های صوتی و مدیا و ... هیچ فرقی نکنه و به نوعی آنکی این دو سیستم با هم سینک بشن.
خواهش میکنم راهنمایی بفرمایید که چه کار باید بکنم؟
* لازم به ذکر هست که من یک مورد export از آنکی کامپیوتر گرفتم با اسم و فرمت collection.colpkg (که اکسپورتش زمان تقریبا یک ساعت طول کشید و حجمش 64 گیگ شد!!!) و هر چقدر تلاش کردم این فایل رو داخل آنکی لپ تاپ ایمپورت کنم متاسفانه نشد برای مدت 2 ساعت سیستم لپ تاپ خشک شد (هنگ کرد)!!!
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
0 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.