مری1 0 ارسال شده در 2 اردیبهشت اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت سلام و احترام من در موبایل دکمه سینک رو که زدم این پیامها میاد و دیگه ادامه نمیدهم چه کنم نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 saha 24 ارسال شده در 2 اردیبهشت اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت سلام و درود پنجره اولی ادامه بدید ، ارور پایینی بخاطر سرعت اینترنت شماست، چون نت پرسرعتی ندارید نیمه کاره می مونه واکنش ها : مری1 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 مری1 0 ارسال شده در 2 اردیبهشت سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت هم اکنون، saha گفته است: سلام و درود پنجره اولی ادامه بدید ، ارور پایینی بخاطر سرعت اینترنت شماست، چون نت پرسرعتی ندارید نیمه کاره می مونه سلام و ادب پنجره اول continue است و وقتی میزنم پنجره دوم ظاهر میشه و تمام، از مودم خانه استفاده میکنم... نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 مری1 0 ارسال شده در 2 اردیبهشت سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت آیا به دلیل حجم اطلاعات وارد شده نیست? چه باید کرد نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 saha 24 ارسال شده در 2 اردیبهشت اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت خیر، حجم اطلاعات شما هر چی هم زیاد باشه، باز مشکل از اینترنت هست ، سعی کنید از نت پر سرعتی استفاده کنید چندین بار هم که مسیر رو ادامه بدید مشکل حل میشه واکنش ها : مری1 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 مری1 0 ارسال شده در 2 اردیبهشت سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت هم اکنون، saha گفته است: خیر، حجم اطلاعات شما هر چی هم زیاد باشه، باز مشکل از اینترنت هست ، سعی کنید از نت پر سرعتی استفاده کنید چندین بار هم که مسیر رو ادامه بدید مشکل حل میشه متشکرم ، یه بسته اینترنت خریدم و حالا این پیام میده، راهنمایی بفرمایید نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 مری1 0 ارسال شده در 2 اردیبهشت سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت عذر میخواهم تنظیم تبلت رو تغییر دادم و این پیام میادهر گزینه انتخاب کنم ازم replace میپرسه ایا باید ریپلیس بزنم امکی درود جای انکی وب یا برعکس🧐😐 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 مری1 0 ارسال شده در 2 اردیبهشت سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت 15 ساعت قبل، مری1 گفته است: سلام و احترام من در موبایل دکمه سینک رو که زدم این پیامها میاد و دیگه ادامه نمیدهم چه کنم نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
مری1 0
سلام و احترام
من در موبایل دکمه سینک رو که زدم این پیامها میاد و دیگه ادامه نمیدهم چه کنم
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
7 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.