MyAnki2016 ارسال شده در 19 شهریور، 2017 ارسال شده در 19 شهریور، 2017 با سلام من قبلا یه سری فلش کارت رو خونده بودم. بعد به یه سری دلایلی ولش کردم. اما حالا میخوام دوباره بخونم. چه جوری زمان مرور رو ریست کنم. خیلی ممنون از پاسختون...
0 محمد رستمی ارسال شده در 19 شهریور، 2017 ارسال شده در 19 شهریور، 2017 سلام. چند راه برای ریست کردن زمانبندی فلش کارتها وجود داره. یکی از راهها در آموزش زیر توضیح داده شده: راه بعدی استفاده از افزونهی زیر است که فیلم نحوهی استفاده از افزونه نیز قرار داده شده: راه سوم:اگر بخواهید دستهای را به صورت کامل از ابتدا بخونید، کافیه که از اون دسته خروجی یا پشتیبان بگیرید اما تیک زمانبندی را نزنید. بعد دستهی موجود را پاک کنید و دستهی پشتیبان را دوباره بارگذاری کنید.آموزش پشتیبانگیری: ولی پیشنهاد میکنم که تمامی زمانها ریست نکنید، چرا که ممکن است تعدادی از فلش کارتها هنوز در ذهن شما وجود داشته باشند و احتیاجی به دوباره خوانی نداشته باشید. برای جلوگیری از هدر رفتن زمان بهتر است که از آموزش زیر استفاده کنید:
0 MyAnki2016 ارسال شده در 19 شهریور، 2017 سازنده ارسال شده در 19 شهریور، 2017 خیلی ممنون از پاسخ کاملتون. پاینده باشید... واکنش ها : محمد رستمی 1
0 RIMA ارسال شده در 16 تیر، 2022 ارسال شده در 16 تیر، 2022 سلام و درود فراوان ممنون از سایت خوبی که درباره استفاده از برنامه انکی راه اندازی کردید و مطالب و آموزه های خیلی خوبی را در اختیار کاربران قرار دادید متاسفانه امکان دسترسی به فایل ها که نوشته شده در زیر پیامتون وجود نداره و همینطور صفحه رو باز نمی کنه مثلا مورد آخر در مورد ریست نکردن تمام لغات / امکانش هست راهنمایی کنید
0 محمد رستمی ارسال شده در 21 تیر، 2022 ارسال شده در 21 تیر، 2022 در در 27 فروردین 1401 در 14:20، RIMA گفته است : سلام و درود فراوان ممنون از سایت خوبی که درباره استفاده از برنامه انکی راه اندازی کردید و مطالب و آموزه های خیلی خوبی را در اختیار کاربران قرار دادید متاسفانه امکان دسترسی به فایل ها که نوشته شده در زیر پیامتون وجود نداره و همینطور صفحه رو باز نمی کنه مثلا مورد آخر در مورد ریست نکردن تمام لغات / امکانش هست راهنمایی کنید سلام وقت بخیر. کاملاً حق با شماست. چون سایت چندین بار منتقل شده است بعضی لینکها با مشکل مواجه شدند. در صورتی که فایلی مد نظرتون هست بفرمایید تا تقدیم بشه
سوال
MyAnki2016
با سلام
من قبلا یه سری فلش کارت رو خونده بودم. بعد به یه سری دلایلی ولش کردم. اما حالا میخوام دوباره بخونم. چه جوری زمان مرور رو ریست کنم. خیلی ممنون از پاسختون...
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری