alireza 3 ارسال شده در 24 مهر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، 2017 سلام چطوری به حالت اول برگردانم این صفحه را نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 MohammadRostami 1,321 ارسال شده در 24 مهر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، 2017 در این آموزش نحوهی استفاده از افزونه به صورت کامل و ویدیویی قرار داده شده است. اگر بعد از مشاهدهی فیلم با نحوهی استفاده از افزونه به مشکل برخوردید باز هم در خدمت شما هستم واکنش ها : alireza 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 MohammadRostami 1,321 ارسال شده در 24 مهر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، 2017 سلام دوست من! میدونم شما دارید تصویری برای من ارسال میکنید. اما متأسفانه تصویر شما بارگذاری نمیشه و من با اکانت شما بررسی کردم و اکانت شما از نظر ما مشکلی برای بارگذاری تصویر ندارد. پس اگه امکانش هست تصویر را به طور صحیح برای ما ارسال کنید تا بتونیم شما را راهنمایی کنیم. راستی امکان ویرایش پیام وجود دارد. بنابراین نیازی نیست که تاپیک جدید باز کنید، میتوانید همین پیام را ویرایش کنید. از طرفی تاپیک قبلی را که گنگ باز کرده بودید، به بایگانی انتقال یافت. موفق باشید نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 alireza 3 ارسال شده در 24 مهر، 2017 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، 2017 سلام من نمیدونم چرا انکی این طور شده و میخواهم به همان حالت اول برش گردانم نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 MohammadRostami 1,321 ارسال شده در 24 مهر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، 2017 سلام، اگه منظورتون از حالت اول اینه که فقط دو فیلد Front و Back داشته باشید کافیه که نوع کارتتون را اون دکمهای که مقابل «نوع» هست «Basic» یا «پایه» را انتخاب کنید. البته ممکنه شما کارتهایی هم قبلاً بر اساس پایه بودن ایجاد کرده باشید که نام دلخواهی برای آنها قرار داده باشید. کافیه که اون نام دلخواه را انتخاب کنید. نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 alireza 3 ارسال شده در 24 مهر، 2017 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، 2017 با سپاس از شما اگر میشه در مورد این صفحه آموزشی در سایت بگذارید واکنش ها : MohammadRostami 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 MohammadRostami 1,321 ارسال شده در 24 مهر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، 2017 آیا منظور شما از این صفحه، نحوهی کار با افزونهی ایجاد فلش کارت از تصاویر است؟ چرا که تصویری که در موضوع تاپیک برای ما ارسال کردید مربوط به این افزونه است. آیا شما آموزش استفاده از این افزونه را میخواهید؟ نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 alireza 3 ارسال شده در 24 مهر، 2017 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، 2017 بله با همین صفحه که برایتان ارسال کردم نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
alireza 3
سلام چطوری به حالت اول برگردانم این صفحه را
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
7 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.