alireza 3 ارسال شده در 24 مهر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، 2017 سلام آیا در نسخه اندروید میشود فیلم و عکس اصافه کرد نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 MohammadRostami 1,321 ارسال شده در 24 مهر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، 2017 سلام. امکان اضافه کردن تصویر، صدای ضبط شده و همچنین تلفظ کلمات(با استفاده از ویرایشگر پیشرفته) وجود دارد اما فیلم خیر. واکنش ها : Moslemnouri8.mn@gmail.com 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 alireza 3 ارسال شده در 24 مهر، 2017 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، 2017 آموزشی در این باره وجود داره واکنش ها : MohammadRostami 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 MohammadRostami 1,321 ارسال شده در 24 مهر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، 2017 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 alireza 3 ارسال شده در 24 مهر، 2017 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، 2017 خیلی خوب بود آموزش تان ولی یک سوال باقی ماند من با نسخه ویندوز می توانم فیلم اضافه کنم و حتی در نسخه اندروید آن را هم می توانم بیینم ولی در اندروید این امکان وجود ندارد در کل برنامه فوق العاده ای من که دارم از خیلی استفاده می کنم و در آینده یک سری آموزش به لطف خدا در سایت بار گذاری می کنم واکنش ها : MohammadRostami 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 MohammadRostami 1,321 ارسال شده در 24 مهر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، 2017 میزبان آموزشهای شما بودن افتخاری است برای ما منتظر آموزشهای شما هستیم واکنش ها : alireza 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
alireza 3
سلام آیا در نسخه اندروید میشود فیلم و عکس اصافه کرد
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.