ایا راهی وجود دارد که مجموعه ای از تصاویر و صوت ها کنار متن را یکجا بتوانیم اضافه کنیم ؟
مثلا فرض کنید صد تا تصویر دارم و صد تا صوت ، و 100 تا متن(لغت ، عبارت و ...) ........ میشه کاری کرد که سریعا بتوانم فلش کارت هام رو بسازم ؟ هر صد تا رو با هم (نه این که یکی یکی متن وارد کنم بعد تصویر بعد صوت و همین روند رو ادامه بدم که طبیعتا خیلی وقت گیر هست )
سوال دوم من در مورد ارتباط نرم افزار اکسل و انکی هست . ایا امکان import کردن لغات و عبارات از نرم افزار اکسل وجود دارد ؟
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید.
اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.
سوال
ozvanki 6
سلام
ایا راهی وجود دارد که مجموعه ای از تصاویر و صوت ها کنار متن را یکجا بتوانیم اضافه کنیم ؟
مثلا فرض کنید صد تا تصویر دارم و صد تا صوت ، و 100 تا متن(لغت ، عبارت و ...) ........ میشه کاری کرد که سریعا بتوانم فلش کارت هام رو بسازم ؟ هر صد تا رو با هم (نه این که یکی یکی متن وارد کنم بعد تصویر بعد صوت و همین روند رو ادامه بدم که طبیعتا خیلی وقت گیر هست )
سوال دوم من در مورد ارتباط نرم افزار اکسل و انکی هست . ایا امکان import کردن لغات و عبارات از نرم افزار اکسل وجود دارد ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید .
تشکر .
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
10 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.