Samanrazi 6 ارسال شده در 6 آبان، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، 2017 با سلام من یکی از مجموعه های زبان رو از سایت دانلود و در نرم افزار بارگزاری کردم اولین کارت نشون داده شده فارسی بوده و جواب انگلیسی. من میخواهم اولین کارت نشان داده شده انگلیسی باشد و جواب فارسی، من آموزش های سایت رو مطالعه کردن و نتوانستم این کار را انجام دهم لطفا نحوه انجام این کار رو( یا مسیر انجام) در آیفون توضیح دهید ممنونم نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 MohammadRostami 1,321 ارسال شده در 10 آبان، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، 2017 سلام. وقتی داشتم مقاله آموزش آنکی آیفون را ترجمه میکردم به این جمله رسیدم: نقل قول While it is possible to download shared decks, study, and edit the content of your notes, card layout is currently only possible on the computer version. ظاهراً امکان ویرایش الگوی کارتها در ankimobile وجود ندارد و وعدهی اضافه شدن را دادهاند. نقل قول While this is expected to change over time در مورد ترجمه ankimobile هم، من با نویسندهی آن در ارتباط بودم و از آنها خواستم که در بخش ترجمه به فارسی با آنها همکاری کنم و جواب آنها: نقل قول Thank you for the offer :-) Unfortunately AnkiMobile is not currently set up for translation, but it's something I'd like to implement in the future. نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 MohammadRostami 1,321 ارسال شده در 6 آبان، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، 2017 سلام دوست من! سیستم گوشی من اندروید است و از آنجایی که برای نصب نرمافزار آنکی بر روی آیفون باید هزینه پرداخت کرد مسلماً نصب آن بر روی گوشی دوستان به صرفه نیست. اما برنامههای من برای آینده: ۱- خرید یک گوشی آیفون در چند روز آینده ۲- ترجمه راهنمای کامل آنکی آیفون(پیش ترجمه آماده شده است) ۳-ارائه آموزشهای مربوط به این سیستم عامل در سایت اما تا رسیدن به این اهداف در حال حاضر من میتوانم دو راهنمایی به شما کنم: ۱- شما میتوانید تغییرات را روی آنکی(کامپیوتر) اعمال کنید و سپس با آنکی آیفون همگامسازی کنید. با این روش تغییرات شما به آیفون هم منتقل خواهد شد. ۲- در صورتی که به کامپیوتر دسترسی ندارید، هنگام مطالعهی فلش کارت، شما باید دکمهای به نام «ویرایش یا Edit» را مشاهده کنید. روی آن کلیک کنید و در صورت امکان اسکرینشاتی برای من از محیط آن ارسال کنید تا بتوانم شما را راهنمایی کنم.(البته سعی میکنم) باز هم عذرخواهی من را بابت فعال بودن کاربران آیفوندار در سایت آنکیدروید بپذیرید. با تقدیم احترام نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 Samanrazi 6 ارسال شده در 7 آبان، 2017 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، 2017 با سلام ممنونم از پیگیری شما من طبق آموزش در سایت برروی کامپیوتر نیز اقدام به انجام تغییرات کردم بر روی کامپیوتر تغییرات انجام میشود اما این تغییرات در آیفون اعمال نمی شود.من اسکرین شات خواسته شما رو طبق شماره گزاری با توجه به ترتیب باز شدن منو ارسال میکنم(منو ادیت)( من در سه عکس آخر از دکمه فیلیپ نیز استفاده کردم اما تغییری در جابه جایی کارت اول و دوم انجام نمی شود ). اگر نیاز دیگری داشتید بفرمایید ارسال کنم. واکنش ها : MohammadRostami 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 Samanrazi 6 ارسال شده در 7 آبان، 2017 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، 2017 با سلام من اسکرین شات منو تولز رو نیز ارسال میکنم که دو منو more , study options میباشد. واکنش ها : MohammadRostami 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 MohammadRostami 1,321 ارسال شده در 7 آبان، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، 2017 سلام. بر روی دکمههایی که در تصاویر زیر مشخص کردم کلیک کنید. احتمالاً باید کدهای مربوط به کارت نمایان شود. در اون کدها در قسمت« Front Templete یا الگوی رو» شما باید کدی شبیه این داشته باشید {{رو}} یا <div style='font-family: Arimo; font-size: 20px;'>{{رو}}</div> و در «Back Templete یا الگوی پشت» هم شما باید کدی شبیه این داشته باشید: {{عقب}} یا <div style='font-family: Arimo; font-size: 20px;'>{{عقب}}</div> برای جابجایی سؤال و جواب کافیه که در الگوی رو کلمهی «رو» را به «عقب» تغییر دهید و در الگوی پشت کلمهی «عقب» را به «رو» تغییر دهید. البته برای راهنمایی بهتر و بیشتر ممنون میشم تصویر مربوط به ویرایش کدها را برام ارسال کنید تا بتونم کدها را ببینم. نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 Samanrazi 6 ارسال شده در 7 آبان، 2017 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، 2017 سلام دوست عزیزم من طبق فرمایش شما عمل کردم اما با زدن این دکمه کدی نمایش داده نمیشه و فقط فضای قرار گیری کلمه بزرگتر میشه اسکرین شات رو ارسال میکنم (من روی دسته کارت های دیگه هم امتحان کردم تغییری صورت نمیگیره) بعد از زدن دکمه. واکنش ها : MohammadRostami 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 MohammadRostami 1,321 ارسال شده در 7 آبان، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، 2017 من هم عرض کردم که احتمالاً باید کدها ظاهر شوند. میشه روی «Card Info» در همون منویی که روی Edit کلیک کردید، کلیک کنید ببینید که آیا کدها ظاهر میشه یا نه؟! ما باید بتونیم به کدها دسترسی داشته باشیم تا بتونیم تغییرات را اعمال کنیم. واقعاً شرمندهام که اینقدر دردسر کشیدید. انشاالله به زودی زود تمامی آموزشها را کامل میکنم. برای اینکه شاید راهنمایی باشه نحوهی دسترسی به کدهای کارت در آنکیدروید را قرار میدم. و در نهایت اگر پیدا نکردید بفرمایید که از کدوم مجموعه فلش کارت استفاده میکنید تا اصلاح شده را برای شما ارسال کنیم تا زمانیکه آموزشها روی سایت قرار میگیرند شما به روند مطالعه ادامه دهید. نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 Samanrazi 6 ارسال شده در 7 آبان، 2017 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، 2017 با سلام از زحمات و پیگیری شما تشکر میکنم انشاالله موفق باشد من و دوستانی که از آی او اس استفاده میکنیم بی صبرانه منتظر آموزش های شما هستیم .من به صورت کامل از برنامه راضی هستم و از کار با اون لذت می برم و به دیگران پیشنهاد میکنم و از نظر من از دیگر اپ های اپ استور جذاب تر هست فقط اگر امکان تعدیل قیمت اپ در پلتفرم آی او اس تا حدود 2 یا 3 دلار وجود داشته باشد ( با توجه به خرید آسان اپ های اپ استور از طریق اپ ویترین سیبچه با کارت بانکی ایران ) و همچنین اضافه کردن زبان پارسی به اپ باشد، مطمئنا شاهد استقبال خیلی بیشتر از این اپ در ایران و خارج از ایران خواهید بود. با آرزوی موفقیت برای شما من یه اسکریت شات ار Card Info برای شما میفرستم من کدی رو مشاهده نکردم . من فایل روهم میفرست اگر امکان دارد زحمت جابجایی این فایل رو بصورت اینکه کارت انگلیسی اول نشون داده شود رو بکشید.ممنونم Slang&voc.apkg نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 MohammadRostami 1,321 ارسال شده در 7 آبان، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، 2017 در 16 دقیقه قبل، Samanrazi گفته است : فقط اگر امکان تعدیل قیمت اپ در پلتفرم آی او اس تا حدود 2 یا 3 دلار وجود داشته باشد ( با توجه به خرید آسان اپ های اپ استور از طریق اپ ویترین سیبچه با کارت بانکی ایران ) و همچنین اضافه کردن زبان پارسی به اپ باشد، مطمئنا شاهد استقبال خیلی بیشتر از این اپ در ایران و خارج از ایران خواهید بود. به روی چشم. حتماً این مورد را با نویسنده در میان خواهم گذاشت. در 16 دقیقه قبل، Samanrazi گفته است : من یه اسکریت شات ار Card Info برای شما میفرستم من کدی رو مشاهده نکردم . ممنون بابت اسکرینشاتها و همراهی شما. بله اونطور که از ظاهر قضیه پیداست کار به اپ ios نیاز به آموزشها و ارائه جزئیات دقیقتری دارد که حتماً طی چند روز آتی پروژه را شروع خواهم کرد. در 18 دقیقه قبل، Samanrazi گفته است : من فایل روهم میفرست اگر امکان دارد زحمت جابجایی این فایل رو بصورت اینکه کارت انگلیسی اول نشون داده شود رو بکشید.ممنونم من قبلاً فایل را طوری تنظیم کرده بودم که ابتدا انگلیسی و سپس فارسی نمایش داده شود. طوریکه الان که فایل شما را بارگذاری کردم دقیقاً به همین صورت بود. یعنی ابتدا انگلیسی نمایان میشد و پس از آن فارسی. شما به احتمال زیاد فایلهای دیگری را نیز بارگذاری کردهاید که کارتی همنام با این مجموعه داشته که سبب شده است که تنظیمات این دسته در نظر گرفته نشود. با این وجود من نام کارت را عوض کردم و کارت جدیدی برای این مجموعه با نام slag ساختهام. امیدوارم که مشکل شما برطرف شود. Slang.apkg نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 Samanrazi 6 ارسال شده در 7 آبان، 2017 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، 2017 بسیار از زحمات و پیگیری شما ممنونم مشکل من بر طرف شد . واکنش ها : MohammadRostami 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
Samanrazi 6
با سلام من یکی از مجموعه های زبان رو از سایت دانلود و در نرم افزار بارگزاری کردم اولین کارت نشون داده شده فارسی بوده و جواب انگلیسی.
من میخواهم اولین کارت نشان داده شده انگلیسی باشد و جواب فارسی، من آموزش های سایت رو مطالعه کردن و نتوانستم این کار را انجام دهم
لطفا نحوه انجام این کار رو( یا مسیر انجام) در آیفون توضیح دهید ممنونم
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
10 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.