Husein Fallahi 4 ارسال شده در 28 اردیبهشت، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، 2018 یه کارتی میخوام درست کنم که: در قسمت جلوی کارت لغت رو بپرسم در قسمت عقب تلفظ لغت و پایین تر از تلفظ یه توضیحی اضافه کنم. میشه کمکم کنید برای درست کردن همچین type card نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 MohammadRostami 1,321 ارسال شده در 28 اردیبهشت، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، 2018 برای این کار شما به سه فیلد احتیاج دارید. یکی برای سؤال که من آنرا Front در نظر میگیرم. یکی برای پاسخ که من آنرا Back در نظر میگیرم و یکی برای تلفظ که من آنرا Pronunciation در نظر میگیرم. برای ساخت کارتی که کلمه را نمایش دهد و در پشت کارت تلفظ همراه با توضیحی نمایش داده شود میتوانید: در الگوی روی کارت (Front Templete) برای نمایش کلمه فیلد سؤال را با استفاده از کد زیر قرار می دهیم: {{Front}} در الگوی پشت (Back Templete) برای نمایش سؤال، و تلفظ و متنی که در زیر میخواهید قرار دهید از کد زیر استفاده می کنیم: {{FrontSide}} <hr id=answer> {{Pronunciation}} {{Back}} نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 Husein Fallahi 4 ارسال شده در 28 اردیبهشت، 2018 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، 2018 بسیار بسیار ممنونم واکنش ها : MohammadRostami 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 Husein Fallahi 4 ارسال شده در 28 اردیبهشت، 2018 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، 2018 در 10 ساعت قبل، محمد رستمی گفته است : برای این کار شما به سه فیلد احتیاج دارید. سلام فیلد mean رو دستور type گذاشتم در قسمت front template کار نمی کنه. بی زحمت راهنمایی کنید ممن.ن نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 Husein Fallahi 4 ارسال شده در 28 اردیبهشت، 2018 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، 2018 ببخشید سوتی دادم درسته، مشکلی نداره واکنش ها : MohammadRostami 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 MohammadRostami 1,321 ارسال شده در 28 اردیبهشت، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، 2018 ممنون میشم خلاصه ای از مشکل (سوتی) و حل آن بنویسید. نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
Husein Fallahi 4
یه کارتی میخوام درست کنم که:
در قسمت جلوی کارت لغت رو بپرسم
در قسمت عقب تلفظ لغت و پایین تر از تلفظ
یه توضیحی اضافه کنم.
میشه کمکم کنید برای درست کردن همچین type card
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.