mahdi.ir 1 ارسال شده در 2 خرداد، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، 2018 سلام خسته نباشی به سوال داشتم من الان یه دسته زبان دارم که داخلش چند تا زیر دسته کلمات زبان هست میخام که همه زیر دسته ها بشن یه زیر دسته یعنی تمام لغاتم یه جا بشن راهی هست؟ نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 MohammadRostami 1,321 ارسال شده در 2 خرداد، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، 2018 سؤال را که ویرایش کردید متوجه شدم که چه چیزی میخواهید. این کاری که شما میخواهید انجام دهید با انکیدروید امکان پذیر نیست یعنی امکان پذیر هست و اونم اینه که تک تک کارتها را انتقال بدید که بگم نمیشه بهتره. اما با انکی دسکتاپ به راحتی میتونید این کار را انجام بدید. کلیپ روند انجام کار را براتون پیوست میکنم. در کلیپ من یک دسته جدید به همراه سه زیردسته ایجاد کردم. در هر کدام یک کارت گذاشتم. سپس کارتها را به دسته اصلی منتقل کردم و زیردستهها را حذف کردم. یکی کردن زیردسته ها.mkv واکنش ها : mahdi.ir 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 MohammadRostami 1,321 ارسال شده در 2 خرداد، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، 2018 درود بر شما. در انکیدروید مانند نسخه دسکتاپ انتقال دسته جمعی سؤالات از یک دسته به دسته دیگر وجود ندارد اما با استفاده از امکان زیردسته میتوانید به هدف مد نظر خود برسید. دستهای مادر ایجاد کنید و دستههایی را که میخواهید در یک دسته قرار بگیرند را به عنوان زیردستهی آن انتخاب کنید. به طور مثال شما میخواهید دسته «فعل» و «اسم» انگلیسی را یکی کنید و در دستهای به اسم «انگلیسی» منتقل کنید. بهترین راه این است که یک دسته به نام «انگلیسی» ایجاد کنید و سپس نام دسته فعل را به این صورت تغییر دهید: انگلیسی::فعل و نام دسته اسم را نیز به این صورت تغییر دهید: انگلیسی::اسم با این روش دستههای فعل و اسم به عنوان زیر دسته انگلیسی و در یک دسته به شما نمایش داده میشوند. البته اگر به آنکی دسکتاپ دسترسی دارید میتوانید به راحتی این انتقال را انجام دهید و نیازی به ایجاد دسته و زیردسته نداشته باشید. نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 mahdi.ir 1 ارسال شده در 2 خرداد، 2018 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، 2018 در ۱ ساعت قبل، محمد رستمی گفته است : درود بر شما. در انکیدروید مانند نسخه دسکتاپ انتقال دسته جمعی سؤالات از یک دسته به دسته دیگر وجود ندارد اما با استفاده از امکان زیردسته میتوانید به هدف مد نظر خود برسید. دستهای مادر ایجاد کنید و دستههایی را که میخواهید در یک دسته قرار بگیرند را به عنوان زیردستهی آن انتخاب کنید. به طور مثال شما میخواهید دسته «فعل» و «اسم» انگلیسی را یکی کنید و در دستهای به اسم «انگلیسی» منتقل کنید. بهترین راه این است که یک دسته به نام «انگلیسی» ایجاد کنید و سپس نام دسته فعل را به این صورت تغییر دهید: انگلیسی::فعل و نام دسته اسم را نیز به این صورت تغییر دهید: انگلیسی::اسم با این روش دستههای فعل و اسم به عنوان زیر دسته انگلیسی و در یک دسته به شما نمایش داده میشوند. البته اگر به آنکی دسکتاپ دسترسی دارید میتوانید به راحتی این انتقال را انجام دهید و نیازی به ایجاد دسته و زیردسته نداشته باشید. شاید باورت نشه اما نفهمیدم چی شد : | میشه لطفا توضیح بیشتر بدی نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 MohammadRostami 1,321 ارسال شده در 2 خرداد، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، 2018 آیا شما با نحوه ایجاد دسته و زیردسته در انکیدروید آشنا هستید؟ یا اینکه شما به انکی دسکتاپ دسترسی دارید تا بتونم راحتتر راهنمایی کنم؟ نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 mahdi.ir 1 ارسال شده در 2 خرداد، 2018 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، 2018 اره هم انکی دکستاپ دارم بله بدم دسته و زیر دسته درست کنم نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 mahdi.ir 1 ارسال شده در 3 خرداد، 2018 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، 2018 دستت درد نکنه داداش درست شدش منتقلشون کردم ممنووووووون واکنش ها : MohammadRostami 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mahdi.ir 1
سلام خسته نباشی
به سوال داشتم
من الان یه دسته زبان دارم که داخلش چند تا زیر دسته کلمات زبان هست میخام که همه زیر دسته ها بشن یه زیر دسته یعنی تمام لغاتم یه جا بشن
راهی هست؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
6 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.