M.Et 3 ارسال شده در 22 اسفند، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، 2018 با سلام. چگونه میتوان تعداد فلش کارت های هر Deck که به تازگی add شده است را مشاهده کرد؟ نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 MohammadRostami 1,321 ارسال شده در 22 اسفند، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، 2018 سلام. وارد قسمت مرورگر انکی بشید. اگر بخواهید که کارت هایی که امروز اضافه کردید را مشاهده کنید می توانید از دکمه فیلتر استفاده کنید. زمانیکه روی دکمه فیلتر کلیک می کنید فهرستی برای شما باز می شود که شما باید در زیر منوی Today گزینه Added Today را انتخاب کنید. اگر میخواهید بدانید که در دسته ای خاص طی چند روز گذشته چه تعداد کارت اضافه شده باید از ستون کناری دسته مورد نظر خودتون را انتخاب کنید و در قسمت جستجو کد added:5 را به انتهای کد نوشته شده در کادر جستجو اضافه کنید. عدد ۵ یعنی اینکه من میخوام بدونم طی ۵ روز گذشته چه کارت هایی به این دسته وارد شده اند. در تصویر زیر من گفتم که در دسته آموزش اسپانیایی طی ۲۰ روز گذشته چه کارت هایی وارد شده اند. اگر بخواهید تعداد هم ببینید در کادر سیاه رنگ بالا می بینید که ۳۵۴ کارت طی ۲۰ روز گذشته به این دسته وارد شده است. نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 M.Et 3 ارسال شده در 25 اسفند، 2018 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، 2018 😍😍😍 بسیار ممنونم از توضیحات کاملتون🙏 واکنش ها : MohammadRostami 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
M.Et 3
با سلام. چگونه میتوان تعداد فلش کارت های هر Deck که به تازگی add شده است را مشاهده کرد؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.