javad_arash2003 12 ارسال شده در 19 تیر، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، 2019 سلام و خسته نباشید همونطور که می دونید پیش فرض مرور کارتها سه دکمه آسان خوب و دوباره رو داره حالا من می خوام هم این دکمه ها رو تغییر بدم و هم تعداد دکه هام بیشتر بشه مثلا 5 دکمه توی بخش اختیارات که به دقیقه نوشته هم عدد وارد کردم اما نشد ممنون میشم راهنمایی کنید. با تشکر نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 MohammadRostami 1,321 ارسال شده در 19 تیر، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، 2019 سلام. اگر شما گامهای یادگیری(step) را اضافه کنید، دکمه ای برای شما اضافه نمیشه بلکه دکمه خوب شما با زمانهای متفاوتی نمایش داده میشه. به طور مثال اگر شما این گام های یادگیری را تعریف کرده باشید ۲۰ ۱۰ ۱ شما هنگام مطالعه یک کارت جدید سه دکمه خواهید داشت، یک دقیقه، ده دقیقه و ۴ روز. بعد از اینکه خوب را انتخاب کردید در مرحله دوم یادگیری باز هم شما سه دکمه خواهید داشت به این صورت یک دقیقه، ۲۰ دقیقه و ۴ روز. برای اینکه شما بتونید تعداد دکمه ها را افزایش بدید باید از افزونه ها استفاده کنید. لینک نمونهای از این افزونه ها را برای شما پایین قرار میدم. https://ankiweb.net/shared/info/1550991760 امیدوارم برای شما کار کنه، چون من امتحان کردم در انکی لینوکس و جوابی نگرفتم. موفق باشید نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 javad_arash2003 12 ارسال شده در 19 تیر، 2019 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، 2019 ممنون چک می کنم خبر میدم واکنش ها : MohammadRostami 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 javad_arash2003 12 ارسال شده در 20 تیر، 2019 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، 2019 در 20 ساعت قبل، محمد رستمی گفته است : سلام. اگر شما گامهای یادگیری(step) را اضافه کنید، دکمه ای برای شما اضافه نمیشه بلکه دکمه خوب شما با زمانهای متفاوتی نمایش داده میشه. به طور مثال اگر شما این گام های یادگیری را تعریف کرده باشید ۲۰ ۱۰ ۱ شما هنگام مطالعه یک کارت جدید سه دکمه خواهید داشت، یک دقیقه، ده دقیقه و ۴ روز. بعد از اینکه خوب را انتخاب کردید در مرحله دوم یادگیری باز هم شما سه دکمه خواهید داشت به این صورت یک دقیقه، ۲۰ دقیقه و ۴ روز. برای اینکه شما بتونید تعداد دکمه ها را افزایش بدید باید از افزونه ها استفاده کنید. لینک نمونهای از این افزونه ها را برای شما پایین قرار میدم. https://ankiweb.net/shared/info/1550991760 امیدوارم برای شما کار کنه، چون من امتحان کردم در انکی لینوکس و جوابی نگرفتم. موفق باشید متاسفانه کار نکرد به سازنده ایمیل زدم اگه جواب بده واکنش ها : MohammadRostami 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
javad_arash2003 12
سلام و خسته نباشید
همونطور که می دونید پیش فرض مرور کارتها سه دکمه
آسان خوب و دوباره
رو داره
حالا من می خوام هم این دکمه ها رو تغییر بدم و هم تعداد دکه هام بیشتر بشه مثلا 5 دکمه
توی بخش اختیارات که به دقیقه نوشته هم عدد وارد کردم اما نشد
ممنون میشم راهنمایی کنید.
با تشکر
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.