yazdan madadjuo ارسال شده در 24 مرداد، 2019 ارسال شده در 24 مرداد، 2019 سلام آقای رستمی من الان رو طوری برای خودم شخصی سازی کردم که واقعا دوباره درست کردنش زمانگیره. آیا راهی هست که بشه از تنظیماتش پشتبان بگیرم؟ روی سیستم جدید وقتی با حساب خودم همگام کردم فقط کارتها رو همگام کرد.
0 محمد رستمی ارسال شده در 24 مرداد، 2019 ارسال شده در 24 مرداد، 2019 در 4 ساعت قبل، yazdan madadjuo گفته است : سلام آقای رستمی من الان رو طوری برای خودم شخصی سازی کردم که واقعا دوباره درست کردنش زمانگیره. آیا راهی هست که بشه از تنظیماتش پشتبان بگیرم؟ روی سیستم جدید وقتی با حساب خودم همگام کردم فقط کارتها رو همگام کرد. سلام وقت بخیر. خیر. امکان پشتیبان گرفتن از تنظیمات وجود ندارد. واکنش ها : yazdan madadjuo 1
0 aja ارسال شده در 13 آبان، 2019 ارسال شده در 13 آبان، 2019 باسلام اگر سوال را درست فهمیده باشم راه حلی وجوددارداینه که : پوشه addons21 که به صورت پیش فرض در مسیر C:\Users\pc name\AppData\Roaming\Anki2 قرار دارد را کپی کرده و در دستگاه جدید در همان مسیر قبلی بعد ازنصب آنکی جایگزین کنیم با این کار تمام افزونه ها و تنظیمات آن و تنظیمات آنکی بر می گرده واکنش ها : محمد رستمی و yazdan madadjuo 2
سوال
yazdan madadjuo
سلام
آقای رستمی من الان رو طوری برای خودم شخصی سازی کردم که واقعا دوباره درست کردنش زمانگیره. آیا راهی هست که بشه از تنظیماتش پشتبان بگیرم؟ روی سیستم جدید وقتی با حساب خودم همگام کردم فقط کارتها رو همگام کرد.
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری