آبی مهمان ارسال شده در 27 مرداد، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، 2019 سلام من میخواستم چندین تا کارت رو به هم مربوط کنم تا همشون همیشه باهم باشند میشه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 MohammadRostami 1,321 ارسال شده در 27 مرداد، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، 2019 در 4 ساعت قبل، آبی مهمان گفته است : سلام من میخواستم چندین تا کارت رو به هم مربوط کنم تا همشون همیشه باهم باشند میشه؟ سلام. در حد دانش من خیر. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 javad_arash2003 12 ارسال شده در 12 شهریور، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، 2019 در در 6 خرداد 1398 در 16:02، آبی مهمان گفته است : سلام من میخواستم چندین تا کارت رو به هم مربوط کنم تا همشون همیشه باهم باشند میشه؟ سلام می تونید از کارتها خروجی تکست بگیرید بعد همه تکست ها رو یکی کنید و مجدد import کنید واکنش ها : MohammadRostami 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 Mani_gol2005 3 ارسال شده در 23 آبان، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، 2019 سلام وقت بخیر من یک کارت درست کردم ، در قسمت ، edit>cards>>type 3 نوع تایپ مختلف از کارتم درست کردم،(3 نوع کارت مختلف) وقتی فلش کارت نمایش داده میشه ( 3 تا کارت درست شده) ولی هر 3 تا کارت همون type اولی نمایش میده و محتویات type:2 , type 3 نمایش داده نمیشه . ممنون میشم راهنمایی کنید. با تشکر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 MohammadRostami 1,321 ارسال شده در 24 آبان، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، 2019 سلام. لطفا تاپیکی مرتبط با مشکل خودتون ایجاد کنید. 🙃 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
آبی مهمان
سلام من میخواستم چندین تا کارت رو به هم مربوط کنم تا همشون همیشه باهم باشند میشه؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده