آوا 1 ارسال شده در 15 تیر، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، 2020 سلام وقت بخیر من چطور میتونم موعد مرور کارتها را در برنامه انکی تحت اندروید تغییر بدم؟ مثلا الان موعد مرور ۴۴۰ کارت است اما میخواهم تعدادش را بدون مطالعه و مرور کمتر کنم واکنش ها : MohammadRostami 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 MohammadRostami 1,321 ارسال شده در 15 تیر، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، 2020 سلام. دستتون را روی دسته مورد نظر نگه دارید بعد از چند ثانیه فهرستی باز میشه. از اونجا گزینه تنظیمات دسته(Option) را انتخاب کنید. زمانیکه به تنظیمات دسته منتقل شدید گزینه مرور (Review) را انتخاب کنید. سپس عدد مورد نظر خودتون را اعمال کنید. موفق باشید واکنش ها : آوا 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
آوا 1
سلام وقت بخیر
من چطور میتونم موعد مرور کارتها را در برنامه انکی تحت اندروید تغییر بدم؟
مثلا الان موعد مرور ۴۴۰ کارت است اما میخواهم تعدادش را بدون مطالعه و مرور کمتر کنم
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
1 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.