زهراخنجری 0 ارسال شده در 28 دی، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، 2020 سلام من میخوام داخل انکی فولدری بسازم که زیر پوشه داره ینی مثلا تاپ ناچ ،و خودش شامل درس های تاپ ناچ بشه به صورت پوشه های زیر مجموعه اون اولی ممنون با انکی اندروید هستم نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 MohammadRostami 1,321 ارسال شده در 28 دی، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، 2020 در 2 ساعت قبل، زهراخنجری گفته است : سلام من میخوام داخل انکی فولدری بسازم که زیر پوشه داره ینی مثلا تاپ ناچ ،و خودش شامل درس های تاپ ناچ بشه به صورت پوشه های زیر مجموعه اون اولی ممنون با انکی اندروید هستم برای ایجاد زیردسته در نامگذاری از علامت «::» استفاده کنید. مثلاً برای ایجاد زیردسته درس یک از کتاب پاپ ناچ، نام دسته را به این شکل انتخاب کنید: تاپ ناچ::درس یک واکنش ها : Incognito و mahmood alimoradi 2 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
زهراخنجری 0
سلام من میخوام داخل انکی فولدری بسازم که زیر پوشه داره
ینی مثلا تاپ ناچ ،و خودش شامل درس های تاپ ناچ بشه به صورت پوشه های زیر مجموعه اون اولی
ممنون
با انکی اندروید هستم
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
1 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.