بهلولی مهمان ارسال شده در 10 خرداد، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، 2023 با سلام من یه سری لغات وارد انکی کردم به صورت word to meaning هستش الان میخوام تغییرش بدم به meaning to word چطوری میشه اینکارو کرد ممنون میشم کمکم کنید نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 MohammadRostami 1,321 ارسال شده در 10 خرداد، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، 2023 در 8 دقیقه قبل، بهلولی مهمان گفته است : با سلام من یه سری لغات وارد انکی کردم به صورت word to meaning هستش الان میخوام تغییرش بدم به meaning to word چطوری میشه اینکارو کرد ممنون میشم کمکم کنید سلام وقت بخیر. دو راه برای این کار هست: ۱- اگر بخواهید کارتهای سابق شما باقی بماند و کارتهای از نوع جدید به آنها اضافه شود باید نوع کارت را تغییر دهید. برای این کارت وارد انکی دسکتاپ شوید مرورگر یا Browse را در بالای دستهها انتخاب کنید. از پنجرهای که باز میشه نوع کارت یا دسته مورد نظر را از ستون کناری انتخاب کنید سپس کارتها را در پنجره کناری انتخاب کنید: از منوی یادداشتها(Notes) تغییر نوع یادداشت(Change Note type) را انتخاب کنید. سپس در پنجره ای که باز میشه گزینه پایه (و کارت وارونه) یا همون که در تصویر نشون دادم(😅 شیرازیم) انتخاب کنید: در این صورت شما هم کارتهای قدیم را خواهید داشت و هم کارت جدیدی برای شما ایجاد میشود که حالت برعکس کارتهای قدیمی است. اما اگر میخواهید کارتهای قدیم را تغییر دهید و نیازی به حالت قدیمی ندارید باید این مسیر را دنبال کنید. به مطالعه یکی از کارتها برید. و گزینه edit را انتخاب کنید. در پنجره باز شده گزینه Cards را انتخاب کنید. در پنجره باز شده روی Flip کلیک کنید و تغییرات را ذخیره کنید. موفق باشید واکنش ها : Afsoon 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
بهلولی مهمان
با سلام
من یه سری لغات وارد انکی کردم به صورت word to meaning هستش الان میخوام تغییرش بدم به meaning to word چطوری میشه اینکارو کرد
ممنون میشم کمکم کنید
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
1 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.