من میخوام لغات انگلیسی رو به همراه ترجمهی فارسی به انکی دروید اضافه کنم. وارد کردن اونها به صورت دستی برام سخته، میخواستم بدونم آیا امکانش هست که یک دیکشنری نصب کنم و لغات رو به همراه معنیشون به انکی دروید اضافه کنم؟ البته تو گزینه ویرایشگر پیشرفته رفتم و دیدم که اونجا میشه برای ترجمه از دوتا دیکشنری استفاده کرد به نامهای Glosbe.com / Colordict
اما متاسفانه هر دوی اینها ترجمه فارسی ندارن.
ممنون میشم راهنمایی کنید.
البته اگر تو انکی دروید نمیشه و تو نسخهی دسکتاپ راهی براش هست، گرچه ایدهآلم نیست ولی به هرحال اون هم غنیمته. ممنون میشم بفرمایید.
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید.
اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.
سوال
mohammad jahantigh 0
سلام و وقت به خیر.
من میخوام لغات انگلیسی رو به همراه ترجمهی فارسی به انکی دروید اضافه کنم. وارد کردن اونها به صورت دستی برام سخته، میخواستم بدونم آیا امکانش هست که یک دیکشنری نصب کنم و لغات رو به همراه معنیشون به انکی دروید اضافه کنم؟ البته تو گزینه ویرایشگر پیشرفته رفتم و دیدم که اونجا میشه برای ترجمه از دوتا دیکشنری استفاده کرد به نامهای Glosbe.com / Colordict
اما متاسفانه هر دوی اینها ترجمه فارسی ندارن.
ممنون میشم راهنمایی کنید.
البته اگر تو انکی دروید نمیشه و تو نسخهی دسکتاپ راهی براش هست، گرچه ایدهآلم نیست ولی به هرحال اون هم غنیمته. ممنون میشم بفرمایید.
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.