arashx ارسال شده در 29 مهر، 2023 ارسال شده در 29 مهر، 2023 سلام وقت بخیر میخوام برای هر دک بصورت مستقل تعیین کنم که یه تعداد کارتهای جدید هر روز بهم نشون بده در واقع هر دک مستقل باشه شرایط و تنظیماتش.... الان هر دک که تغییر میدم تمام دک ها به همون شکل تغییر مینه و من اینو نمیخوام لطفا کمک کنید
0 محمد رستمی ارسال شده در 31 مهر، 2023 ارسال شده در 31 مهر، 2023 در ۱۴۰۲/۵/۸ در 00:31، arashx گفته است: سلام وقت بخیر میخوام برای هر دک بصورت مستقل تعیین کنم که یه تعداد کارتهای جدید هر روز بهم نشون بده در واقع هر دک مستقل باشه شرایط و تنظیماتش.... الان هر دک که تغییر میدم تمام دک ها به همون شکل تغییر مینه و من اینو نمیخوام لطفا کمک کنید سلام وقت بخیر. باید از گروههای مدیریت جدا برای دسته ها استفاده کنید. روی تنظیمات دسته مورد نظر کلیک کنید و در پنجره باز شده روی افزودن گروه مدیریت کلیک کنید. واکنش ها : saha 1
سوال
arashx
سلام وقت بخیر
میخوام برای هر دک بصورت مستقل تعیین کنم که یه تعداد کارتهای جدید هر روز بهم نشون بده در واقع هر دک مستقل باشه شرایط و تنظیماتش.... الان هر دک که تغییر میدم تمام دک ها به همون شکل تغییر مینه و من اینو نمیخوام لطفا کمک کنید
1 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری