vihan ارسال شده در 11 آبان، 2017 ارسال شده در 11 آبان، 2017 سلام خسته نباشید. من میخواستم تو آنکی کارت دو طرفه ایجاد کنم. اما پروسه انجام این کار رو دقیقا بلد نیستم. می خواستم خواهش کنم که بنده رو از ابتدای کار راهنمایی بفرمایید. سپاسگزارم
0 محمد رستمی ارسال شده در 11 آبان، 2017 ارسال شده در 11 آبان، 2017 سلام. برای ساخت کارت دو طرفه(کارتی که یک بار از شما سؤال را بپرسد و یک بار از شما پاسخ را) کافی است که نوع کارت خود را Basic(and reversed card) یا اگر از زبان فارسی برنامه استفاده میکنید نوع کارت را پایه(و کارت وارونه) انتخاب کنید. در این صورت کافی است که فقط یکبار یادداشت را اضافه کنید و برای شما دو یادداشت اضافه خواهد شد. مثال میزنم: شاید شما بخواهید واژگان ۱۱۰۰ انگلیسی را با آنکی مطالعه کنید. برای این کار کافی است که ابتدا یک دسته برای ۱۱۰۰ واژه ایجاد کنید و سپس کارت جدیدی از نوع Basic(and reversed card) بسازید و نام آن را ۱۱۰۰ بگذارید(البته انتخاب نام دلخواه است) و سپس هنگام اضافه کردن یادداشت این نوع کارت و این دسته را انتخاب کنید. کلیپ آموزشی زیر به شما تمامی این مراحل را آموزش میدهد. امیدوارم که مفید واقع شود. deepin-screen-recorder_Select area_20170811105053.mp4
سوال
vihan
سلام خسته نباشید. من میخواستم تو آنکی کارت دو طرفه ایجاد کنم. اما پروسه انجام این کار رو دقیقا بلد نیستم. می خواستم خواهش کنم که بنده رو از ابتدای کار راهنمایی بفرمایید.
سپاسگزارم
1 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری