MohammadRostami 1,321 ارسال شده در 14 آبان، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، 2018 چرا کارتهای من در انکیدروید نمایش داده نمیشوند؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 MohammadRostami 1,321 ارسال شده در 14 آبان، 2018 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، 2018 رایجترین دلیل به خاطر قالب نادرست کارتی است که استفاده میکنید. این مورد ممکن است به خاطر تغییر اتفاقی قالب کارت باشد یا در موارد نادر خراب بودن پایگاه داده. برای بررسی این موضوع شما باید به ویرایش قالب کارت برید هر چند برای تازهواردها کار کردن با این کدها زیاد خوشایند نیست. اما پیشنهاد می کنم با انکی دسکتاپ این کار را انجام دهید. اگر کامپیوتری در دسترس ندارید که در آن انکی را نصب کنید، انکی دروید نیز امکان ویرایش قالب کارت را برای شما فراهم می کند ولی در موبایل های با صفحه نمایش کوچک اذیت خواهید شد. توجه کنید اگر کارت ظاهر میشود اما نوشتههای و تصاویر غیرمعمول هستند این مورد مربوط به فونت سفارشی یا رسانههای شماست نه قالب کارت. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
MohammadRostami 1,321
چرا کارتهای من در انکیدروید نمایش داده نمیشوند؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
1 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده