M.Et 3 ارسال شده در 14 فروردین، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، 2019 با سلام و خسته نباشین، میشه منو راهنمایی کنید با این ارور باید چکار کنم؟ نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 MohammadRostami 1,321 ارسال شده در 14 فروردین، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، 2019 سلام. افزونه صدای قبلی را حذف کنید و به جای آن افزونه را با این کد نصب کنید. 427598962 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 M.Et 3 ارسال شده در 14 فروردین، 2019 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، 2019 سپاسگزارم 🙏🙏 واکنش ها : MohammadRostami 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 فروشندگان amir hasan asvadi 3 ارسال شده در 16 اردیبهشت، 2019 فروشندگان اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، 2019 یه چیز عجیبی در مورد افزونه Awesome Text to Speech هست که من بهش برخورد کردم. اگر از آنکی 2.1 استفاده میکنید، دو نسخه از این افزونه وجود داره. دلیلش هم اینه که توسعه دهنده اصلی این افزونه یک کم تعلل کرد در همگامسازی افزونه با نسخه 2.1 آنکی (اصل افزونه برای نسخه 2.0 بود) در نتیجه یه شخص دیگهای اومد و موقتی این افزونه رو برای آنکی 2.1 هماهنگسازی کرد. بعد از چند وقت توسعه دهنده اصلی بالاخره افزونه رو با آنکی 2.1 هماهنگ کرد. لینک افزونه غیر اصلی Awesome Text to Speech برای آنکی 2.1: https://ankiweb.net/shared/info/900455869 لینک افزونه اصلی و رسمی Awesome Text to Speech برای آنکی 2.1: https://ankiweb.net/shared/info/427598962 حالا چرا اینا رو گفتم؟ خب عجیب اینه که افزونه اصلی از کلید ترکیبی ctrl + t توی پنجره افزودن یادداشت پشتیبانی نمیکنه که برای کسی مثل من که کلا از میانبرها استفاده میکنم تا سرعت کارم بره بالا خیلی مهمه. 😑 به خاطر همین من همون نسخه قدیمی و غیر اصلی (لینک اولی) رو نصب دارم تا بتونم سریعتر کار کنم (به لطف کارکردن میانبر ctrl + t). ولی این افزونه غیراصلی یه مشکلی داره. وقتی توی پنجره مرورگر (browser) روی دکمه این افزونه کلیک میکنی تا پنجرش بیاد بالا دقیقا یه خطایی مثل خطایی که شما گرفتی بالا میاره. ولی باز هم به خاطر افزایش سرعت کارم دارم از اون اولیه و غیر اصلی استفاده میکنم. امیدوارم نظرم مفید واقع بشه. واکنش ها : MohammadRostami 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
M.Et 3
با سلام و خسته نباشین، میشه منو راهنمایی کنید با این ارور باید چکار کنم؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.