Erfan Zamanian 3 ارسال شده در 6 دی، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، 2019 سلام. تازه با سایتتون آشنا شدم و فلش کارت های انگلیسی واقعن با کیفیت و عالی هستند. یکیشون رو هم فعلن خریداری کردم و چند تای دیگه رو هم خواهم خرید. فلش کارتی که قصد خریداری دارم مربوط به هر سه کتاب Oxford Word Skills است ولی متاسفانه به صورت تفکیک نشده است. نه تفکیک بر اساس درس، و نه حتی تفکیک بر اساس کتاب (Basic, Intermediate, Advanced) چنین فلش کارتی متاسفانه برای کسی کاربردی نخواهد بود چون کسی که فلش کارت advanced رو میخونه که پس basic به دردش نمیخوره و بالعکس. این اشکال رو در خیلی از فلش کارت های دیگه تون هم مشاهده کردم. واکنش ها : saha و MohammadRostami 2 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MohammadRostami 1,321 ارسال شده در 6 دی، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، 2019 ممنون بابت بازخورد. تمام تلاش خود را میکنیم که کارتها را به صورت طبقه بندی شده و بروز تقدیم شما کنیم. واکنش ها : Erfan Zamanian 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Erfan Zamanian 3 ارسال شده در 6 دی، 2019 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، 2019 ممنونم. مطمئنم که در کارتون بسیار موفق خواهید شد چون هم جدیت دارید هم بسیار در کار خود خبره. منتظر فلش کارت های بعدیتون خواهم بود. به عنوان یک درخواست نهایی، میخواستم بدونم که آیا فلش کارت های مربوط به Touchstone 1 و Touchstone 2 رو در سایت قرار نمیدید؟ الان اکثر قریب به اتفاق موسسات زبان، از این کتاب ها استفاده میکنند. مطمئن باشید که اولین مشتریتون خودم هستم و آخریش هم نخواهم بود 😄 واکنش ها : saha 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MohammadRostami 1,321 ارسال شده در 6 دی، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، 2019 چشم. اتفاقا لغات این مجموعه ها و تعداد بسیاری کتاب فراتر از اونها آماده شده و تقدیم حضورتان میکنیم. فقط کمی فرصت میخوام جاگیر بشم درحال حاضر مسافرم 😂 واکنش ها : saha 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.