mobina_k 1 ارسال شده در 27 مرداد، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، 2017 سلام!!!من یه سوالی دارم اگه بخام کارتای که برای مرور مجدد هست رو تعدادشون کم کنم باید چیکار کنم؟مثلن من همه ی کارتای یک بخشو خوندم برا مرور هر روز 100 تا کارت میذاره میخام این تعداد کم بشه.... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 MohammadRostami 1,321 ارسال شده در 27 مرداد، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، 2017 عکسی که من ارسال کردم برای آنکی است یعنی برای نسخهی کامپیوتر است و عکسی که شما ارسال کردید برای آنکیدروید یعنی نسخهی اندروید است. برای تغییر حداکثر مرورها در نسخهی اندروید میتوانید از آموزش زیر استفاده کنید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 MohammadRostami 1,321 ارسال شده در 27 مرداد، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، 2017 در آنکی بر روی علامت چرخ دندهی روبهروی دستهی مورد نظر کلیک کنید. از منوی باز شده اختیارات را انتخاب کنید. در پنجره باز شده که عکس آن را در زیر مشاهده میکنید تب مرور را انتخاب کنید. اولین گزینه یعنی «حداکثر مرورها/روز» همان گزینه مورد نظر شماست که میتوانید عدد آن را به بیشتر از ۱۰۰ یا کمتر از ۱۰۰ تغییر دهید. دقت بفرمایید در بالای پنجرهی باز شده کادری وجود دارد به نام «گروه اختیارات». این در اصل برای گروهبندی تنظیمات مناسب است. اگر روی «Default» تنظیم شده باشد، تغییرات شما روی تمامی دستههای دیگر اعمال خواهد شد. اما اگر میخواهید تنظیمات را تنها برای دستهی خاصی تغییر دهید باید گروههای جدیدی ایجاد کنید. با همگامسازی تنظیمات روی آنکیدروید نیز اعمال خواهد شد. اما اگر بخواهید این تغییرات را در نرمافزار آنکیدروید اعمال کنید میتوانید روی دستهی مورد نظر چند ثانیه نگه دارید. از منوی باز شده «گزینههای دسته» را انتخاب کنید. سپس در فهرست باز شده «مرور» را انتخاب کنید و پس از آن میتوانید عدد مربوط به حداکثر مرور را ویرایش کنید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 mobina_k 1 ارسال شده در 27 مرداد، 2017 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، 2017 ورژن ماله من اینجوریه و با ماله شما فرق داره........و در قسمت ری وی یو هم اصلا همچین گزینه هایی ندارم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mobina_k 1
سلام!!!
من یه سوالی دارم اگه بخام کارتای که برای مرور مجدد هست رو تعدادشون کم کنم باید چیکار کنم؟
مثلن من همه ی کارتای یک بخشو خوندم برا مرور هر روز 100 تا کارت میذاره میخام این تعداد کم بشه....
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده