- 0
چگونه فایل به فروشگاهم ارسال کنم؟
ارسال فایل در فروشگاه
-
1. آیا این آموزش برای شما مفید بود؟
-
بلی0
-
خیر0
-
- لطفا وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام نمایید تا بتوانید رای خود را در نظر سنجی ارسال نمایید.
-
کاربران آنلاین در این صفحه 0 کاربر
- هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.
سوال
MohammadRostami 1,321
مطمئناً با مفهوم دستهبندی آشنا هستید، زمانیکه بخواهیم فایلهای خود را در دستههای جدا قرار دهیم تا جستجوی فایلها و دسترسی به فایلها برای کاربران راحتتر باشد از دسته بندی استفاده میکنیم. مثلاً دستهای برای زبان انگلیسی، دستهای برای عربی و ... . اما اگر این سؤال براتون پیش اومده که چطور در فروشگاه خود در انکی دروید دسته ایجاد کنید با من همراه باشید.
وارد فروشگاه خود شوید از «مدیریت فروشگاه» گزینه «فایل» را انتخاب کنید. دقت کنید، این گزینه آن چیزی نیست که شما برای ارسال فایل باید استفاده کنید. این گزینه برای دسته بندی فایل استفاده میشود به عبارتی با انتخاب این گزینه شما ویژگی به اشتراک گذاری فایل را به فروشگاه خود اضافه میکنید.
بعد از انتخاب این گزینه، کادری برای شما باز میشود که در اصل همان کادر دسته بندی و ویژگیهای مد نظر شما برای فایلهاست.
در این کادر گزینهها را برای شما تشریح میکنم:
پس از وارد کردن توضیحات شما موفق شدید که یک دستهبندی برای فایلهای خود ایجاد کنید. که من این دستهبندی را «انگلیسی دبیرستان» نامگذاری کردم. که در تصویر زیر مشاهده میکنید. برای ارسال فایل در این دسته ابتدا روی نام دسته کلیک کنید تا وارد این قسمت شوید و سپس گزینه «ارسال فایل» که در تصویر با شماره ۲ مشخص شده است برای ارسال فایل در این دسته استفاده کنید. دقت کنید که شما مختارید در دستهبندی خود تا بینهایت فایل را نیز قرار دهید. که این بستگی بخود شما دارد.
پس از انتخاب گزینه «ارسال یک فایل» شما به صفحه جدیدی هدایت میشوید که ابتدا باید فایل مد نظر خود را آپلود کنید.
در صورتی که فایلی را برای آپلود انتخاب کنید، گزینه بیشتر برای افزودن عنوان و ویژگیهای فایل برای شما باز خواهد شد که در تصویر زیر مشاهده میکنید. که من یکی یکی آنها را برای شما توضیح خواهم داد.
پس از وارد کردن این توضیحات فایل شما برای ارسال آماده است و میتوانید فایل خود را با کاربران دیگر به اشتراک بگذارید.
نکته: تا زمانی که فایلها و تصاویر به صورت صحیح آپلود نشوند شما امکان ارسال فایل را ندارید. بنابراین هیچوقت نگران خراب بودن فایلی نباشید.
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
0 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.