Mojtaba Mojtaba 6 ارسال شده در 28 مهر، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر، 2018 چطور میتوان به بیش از یک کارت به طور همزمان یک field اضافه کرد. هرچی تو منوها گشتم فقط به یک کارت میشد اضافه کرد. ولی من میخوام به تعداد زیادی کارت یک فیلد اضافه کنم که خیلی زمانبر هست. نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 MohammadRostami 1,321 ارسال شده در 28 مهر، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر، 2018 سلام. در انکی نوع کارت داریم. پس وقتی که به یک نوع کارت یک فیلد اضافه کنید به تمام کارت هایی که از آن نوع استفاده می کنند آن فیلد اضافه می شود. آیا منظور شما اضافه کردن فیلد به نوع کارت بود یا خود کارت تکی؟؟؟ نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 Mojtaba Mojtaba 6 ارسال شده در 28 مهر، 2018 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر، 2018 در 3 ساعت قبل، محمد رستمی گفته است : سلام. در انکی نوع کارت داریم. پس وقتی که به یک نوع کارت یک فیلد اضافه کنید به تمام کارت هایی که از آن نوع استفاده می کنند آن فیلد اضافه می شود. آیا منظور شما اضافه کردن فیلد به نوع کارت بود یا خود کارت تکی؟؟؟ ممنونم با سوالی که پرسیدین خودم متوجه شدم که مشکل کارم کجا بود. راستی میشه نوع چندتا کارت رو باهم عوض کرد؟ نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 MohammadRostami 1,321 ارسال شده در 29 مهر، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، 2018 در 15 ساعت قبل، Mojtaba Mojtaba گفته است : ممنونم با سوالی که پرسیدین خودم متوجه شدم که مشکل کارم کجا بود. راستی میشه نوع چندتا کارت رو باهم عوض کرد؟ بله. هیچ مشکلی برای این کار وجود ندارد. شما می توانید چند کارت را با هم انتخاب کنید و از منوی Edit>Change note type نوع آن کارتها را تغییر دهید. واکنش ها : Mojtaba Mojtaba 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
Mojtaba Mojtaba 6
چطور میتوان به بیش از یک کارت به طور همزمان یک field اضافه کرد.
هرچی تو منوها گشتم فقط به یک کارت میشد اضافه کرد. ولی من میخوام به تعداد زیادی کارت یک فیلد اضافه کنم که خیلی زمانبر هست.
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.