روشا ۹۰ 0 ارسال شده در 13 خرداد، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، 2019 هزینه را پرداخت کردم اما فایل فلش کارت focus on vocabulary باز نمی شود نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 MohammadRostami 1,321 ارسال شده در 14 خرداد، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، 2019 در 5 ساعت قبل، روشا ۹۰ گفته است : هزینه را پرداخت کردم اما فایل فلش کارت focus on vocabulary باز نمی شود خرید شما تایید شده است. اما منظور شما از اینکه فایل باز نمی شود را متوجه نمی شوم. ممنون میشم به چند سؤال زیر جواب بدید؟ تمامی فایل های سایت با برنامه انکی باز می شوند. آیا انکی را نصب دارید؟ آیا فایل خریداری شده را به طور کامل دریافت کردید. به حجم فایل دقت کنید. چون ممکن است حجم واقعی فایل بیشتر از ۵۰ مگ باشد اما مرورگر شما فقط ۵۰ مگ آن را دانلود کرده باشد که در این صورت فایل ناقص است. اگر خطایی در حین نصب برنامه یا اضافه کردن فایل به انکی به شما داده می شود ممنون میشم آن خطا را برای راهنمایی بیشتر در اینجا قرار دهید. واکنش ها : Rastgar 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
روشا ۹۰ 0
هزینه را پرداخت کردم اما فایل فلش کارت focus on vocabulary باز نمی شود
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
1 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.