JAFAR MOSAVI 0 ارسال شده در 25 آبان، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، 2020 با عرض سلام و خسته نباشید🌹 من برای وارد کردن فلش کارت هایی که دانلود کردم ؛ با خطا مواجه میشم این خطا در هر بار وارد کردن فلش کارت های متنوع نمایش داده میشه خوشحال میشم راهنماییم کنید ضمنا اینکه همهی فلش کارت هایی که قصد وارد کردن دارم را از همین سایت دانلود کردم نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 MohammadRostami 1,321 ارسال شده در 25 آبان، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، 2020 سلام. ابتدا بررسی کنید انکی آخرین نسخه باشه و یکبار پایگاه داده انکی را عیب یابی کنید. از مسیر: ابزارها » بررسی پایگاه داده مورد بعد اگه ممکنه لینک فایلی را که دانلود کردید اینجا قرار بدید تا فایل بررسی بشه. در خدمت شما هستیم نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 JAFAR MOSAVI 0 ارسال شده در 25 آبان، 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، 2020 در 2 ساعت قبل، پشتیبان سایت گفته است : ابتدا بررسی کنید انکی آخرین نسخه باشه نسخه فعلی من 2.1.32 هست و فکر میکنم آخرین نسخه باشه در 2 ساعت قبل، پشتیبان سایت گفته است : یکبار پایگاه داده انکی را عیب یابی کنید من گزینه بررسی پایگاه داده رو ندارم اما دو گزینهی بررسی دیتابیس و بررسی رسانه رو زدم و مشکلی نداشتم در 2 ساعت قبل، پشتیبان سایت گفته است : لینک فایلی را که دانلود کردید اینجا قرار بدید https://ankidroid.net/files/file/668-4000-essential-words/ https://ankidroid.net/files/file/31-%D9%81%D9%84%D8%B4%E2%80%8C%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%AA-%D8%AA%D8%B5%D9%88%DB%8C%D8%B1%DB%8C-%DB%B5%DB%B0%DB%B4-%D9%88%D8%A7%DA%98%D9%87-%D8%B6%D8%B1%D9%88%D8%B1%DB%8C-%D8%A7%D9%86%DA%AF%D9%84%DB%8C%D8%B3%DB%8C-%D8%A8%D8%A7-%D8%A7%D9%85%DA%A9%D8%A7%D9%86-%D8%AA%D8%A7%DB%8C%D9%BE-%D9%BE%D8%A7%D8%B3%D8%AE/ این ها مطالبی هستند که بقیه استفاده کردند و فکر نکنم مشکلی داشته باشن در 2 ساعت قبل، پشتیبان سایت گفته است : در خدمت شما هستیم خیلی ممنون لطف دارین اما باز هم امتحان کردم و مشکلم حل نشد بازهم همون خطا رو میده حالا اگر خواستین عکس رو پیوست کنم نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 JAFAR MOSAVI 0 ارسال شده در 26 آبان، 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، 2020 سلامی دوباره خواستم یک نکته بگم شاید مفید باشه من یه مجموعه فلش کارتی از سایت آنکی وب دانلود کردم و موقع ورود باز هم همون خطارو داد فکر میکنم که مشکل از برنامه خودم باشه نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 JAFAR MOSAVI 0 ارسال شده در 31 آبان، 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 31 آبان، 2020 سلام خسته نباشید خبری نشد؟؟🙄 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 MohammadRostami 1,321 ارسال شده در 31 آبان، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 آبان، 2020 سلام. ن فدات شم من که خطایی ندیدم. احتمالاً از سیستم شما باشه. گزارش باگ ارسال کنید. نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 JAFAR MOSAVI 0 ارسال شده در 1 آذر، 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، 2020 در 21 ساعت قبل، پشتیبان سایت گفته است : سلام. ن فدات شم من که خطایی ندیدم. احتمالاً از سیستم شما باشه. گزارش باگ ارسال کنید خب پس خیلی ممنون بابت پاسخگویی خوب و با حوصله تون ازتون ممنونم نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
JAFAR MOSAVI 0
با عرض سلام و خسته نباشید🌹
من برای وارد کردن فلش کارت هایی که دانلود کردم ؛ با خطا مواجه میشم
این خطا در هر بار وارد کردن فلش کارت های متنوع نمایش داده میشه
خوشحال میشم راهنماییم کنید
ضمنا اینکه همهی فلش کارت هایی که قصد وارد کردن دارم را از همین سایت دانلود کردم
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
6 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.