خوبیها 0 ارسال شده در 16 آبان، 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، 2022 عرض سلام و خسته نباشید ، مشکل بنده در عدم نمایش تصاویر و پخش صوت هست. وقتی نرم افزار آنکی ویندوز رو چند بار حذف و دوباره نصب کردم این مشکل به وجود اومد. وقتی گوشی و لب تاب رو هم رسانی کردم نه تو گوشیم تصاویر با ز میشه نه تو لبتاب. و الان هر چی صوت و تصویر هست نامعتبره.کلی زحمت کشیدم بابت اینا ممنون میشم کمک کنید.سپاس متن خطا:ankidroid card content error failed to load نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
1 MohammadRostami 1,321 ارسال شده در 18 آبان، 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، 2022 در در 25 مرداد 1401 در 23:48، خوبیها گفته است : عرض سلام و خسته نباشید ، مشکل بنده در عدم نمایش تصاویر و پخش صوت هست. وقتی نرم افزار آنکی ویندوز رو چند بار حذف و دوباره نصب کردم این مشکل به وجود اومد. وقتی گوشی و لب تاب رو هم رسانی کردم نه تو گوشیم تصاویر با ز میشه نه تو لبتاب. و الان هر چی صوت و تصویر هست نامعتبره.کلی زحمت کشیدم بابت اینا ممنون میشم کمک کنید.سپاس متن خطا:ankidroid card content error failed to load سلام وقت بخیر. از منوی نرم افزار ابتدا بررسی رسانه و سپس بررسی پایگاه داده را انتخاب کنید نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
خوبیها 0
عرض سلام و خسته نباشید ، مشکل بنده در عدم نمایش تصاویر و پخش صوت هست.
وقتی نرم افزار آنکی ویندوز رو چند بار حذف و دوباره نصب کردم این مشکل به وجود اومد.
وقتی گوشی و لب تاب رو هم رسانی کردم نه تو گوشیم تصاویر با ز میشه نه تو لبتاب.
و الان هر چی صوت و تصویر هست نامعتبره.کلی زحمت کشیدم بابت اینا ممنون میشم کمک کنید.سپاس
متن خطا:ankidroid card content error failed to load
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
1 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.