رفتن به مطلب

سلام. در آپدیت جدید سایت امکان ورود با نام کاربری لغو شده است. لطفاً برای ورود به اکانت کاربری خود از ایمیل استفاده کنید.

انکی دروید | AnkiDroid

سوال

ارسال شده در

باسلام اومدم تنظیمات انگلیسی و فارسی رو بزنم در قالب کارت ها که راست چین چپ چین درست بشه که کلا تنظیماتش ریخت بهم و اخطار میده و مطالب برام باز نمیشه و اخطار میده که عکسشو براتون میفرستم خواهشا کمکم کنین کلی مطلب داخلش دارم که بهش به شدت نیاز دارم اخطار میده که کارت خالی است یا مثلا کلمه فارسی در فیلد یافت نشد 

7 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است

ارسال‌های توصیه شده

• 0
ارسال شده در

شما برای هر کارت دو تا فیلد دارید جلوی کارت و پشتش

شما وقتی روی کارت زدین از یک دسته و ویرایش زدی می بینید که فیلد جلو سواله چیزیکه اون جا به عنوان کد دستوری هست رو کپی کنید 

• 0
ارسال شده در

زدم نشدهمون کد قبلیه میخوام برگردم حس میکتم کد رو اشتباه وارددمیکنم این کدها درستن؟چون از وقتی کدی که برای ادغام کلمات فارسی و انگلیسی زدم اینجوری شد همه چی بهم ریخت الان هم هرکار میکنم درست نمیشه

Screenshot_۲۰۲۵۰۲۰۴_۱۰۴۶۳۴_AnkiDroid.jpg

Screenshot_۲۰۲۵۰۲۰۴_۱۰۴۶۲۸_AnkiDroid.jpg

Screenshot_۲۰۲۵۰۲۰۴_۱۰۴۶۲۱_AnkiDroid.jpg

• 0
ارسال شده در

سلام با توجه به عکسی که ارسال کردید، فیلد های شما frontجلو و Backپشت نامگذاری شده. در صورتی شما میتونستید یا front را انتخاب کنید یا فارسی اون به نام جلو. به هر حال باز هم مشکلی نیست شما برای اینکه سوالات را در جلوی کارت نمایش دهید باید قالب جلو را به این شکل پر کنید

{{frontجلو}}

دقت کنید که من frontجلو گذاشتم چون نام فیلد شما به این شکل هست اگر نام فیلد شما چیزی غیر از این باشه باید در بین این کروشه‌ها آن نام را قرار بدید. در ضمن تعداد کروشه ها هم رعایت بشه.

در قالب پشت باید این کدها را قرار بدید:

{{FrontSide}}

<hr id="answer">

{{Backپشت}}

باز هم من Backپشت قرار دادم چون شما نام فیلد را به این شکل قرار دادید اگر فیلد شما نام دیگری دارد یا من ترتیب فارسی و انگلیسی آنها را اشتباه نوشتم آنرا اصلاح کنید. با این تغییرات مشکلات نمایش کارت شما رفع خواهد شد. موفق باشید

۱۲.png

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
پاسخ به این سوال ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   بازگردانی قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

• کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

• هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.
  • اضافه کردن...