alireza zamani 0 ارسال شده در 6 تیر، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، 2023 با عرض سلام، نرم افزار anki ویندوز من با سرور پشتیبانش سینک نمیشه که به نظرم به خاطر عدم تغییر ساعت تابستانی امسال هستش، لطفا در صورت امکان راهنمایی بفرمایید. نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 MohammadRostami 1,321 ارسال شده در 9 تیر، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، 2023 در در ۱۴۰۲/۱/۱۷ در 19:04، alireza zamani گفته است : با عرض سلام، نرم افزار anki ویندوز من با سرور پشتیبانش سینک نمیشه که به نظرم به خاطر عدم تغییر ساعت تابستانی امسال هستش، لطفا در صورت امکان راهنمایی بفرمایید. سلام وقت بخیر. من که مشکلی با سینک ندیدم با اینکه تایم ساعتی من تغییر نکرد. پیشنهاد میکنم ISP دیگری یا فیلترشکن را امتحان کنید. نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 زهرا محدث 0 ارسال شده در 14 تیر، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، 2023 من فلش کارت زبان خریدم برام باز نمیشه نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 MohammadRostami 1,321 ارسال شده در 15 تیر، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، 2023 در 12 ساعت قبل، زهرا محدث گفته است : من فلش کارت زبان خریدم برام باز نمیشه سلام وقت بخیر. چه خطایی دریافت کردید؟ نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
alireza zamani 0
با عرض سلام،
نرم افزار anki ویندوز من با سرور پشتیبانش سینک نمیشه که به نظرم به خاطر عدم تغییر ساعت تابستانی امسال هستش،
لطفا در صورت امکان راهنمایی بفرمایید.
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.